KeySmart iPro - Nyckelhållare med Apple Find My Tracker

KeySmart iPro - Nyckelhållare med Apple Find My Tracker

Fri frakt vid köp över 599 kr 90 dagars öppet köp

KeySmart Pro Nyckehållare med Tile™ Tracker spårning, Rose Gold

KeySmart Pro Nyckehållare med Tile™ Tracker spårning, Rose Gold

SmartCard med Apple Find my Spårning

SmartCard med Apple Find my Spårning

KeySmart iPro - Nyckelhållare med Apple Find My Tracker

699,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
KS431-BLK
  • KeySmart iPro - nyckelorganisatör med Apple Find My App. Håll ordning på upp till 14 av dina befintliga nycklar plus din bilfob.
  • Få notiser när du glömmer dina nycklar. Du får en notis på din iPhone, Airpods och CarPlay när din KeySmart iPro inte längre är ansluten till din iPhone.
  • Hitta dina saknade saker med Apple Find My App. Du kan snabbt hitta dina borttappade nycklar runt huset eller se deras senaste plats på en karta.
  • Skapa din egen multiverktyg med vårt breda sortiment av miniverktyg. KeySmart iPro inkluderar en loopring för att fästa din bilfob, en flasköppnare, en laddningskabel och en stark LED-ficklampa för att hjälpa dig hitta nyckelhålet på natten.
  • Återuppladdningsbart batteri med lång batteritid och batterinivåindikator. Batteriet varar upp till 30 dagar och en batterinivåindikator i Find My-appen gör det enkelt att veta när det är dags att ladda om.

Det har precis blivit enklare att hålla reda på dina nycklar!
Nya KeySmart iPro fungerar med appen Hitta mitt på din iPhone så att du snabbt kan hitta dina felplacerade nycklar i huset eller se deras senaste plats på en karta. För att hjälpa dig från att förlora dina nycklar i första hand kommer du att få ett meddelande på din iPhone, Airpods och CarPlay när din KeySmart iPro inte längre är ansluten till din iPhone. KeySmart iPro är en kraftfull, smart kompakt nyckelorganisator som gör dina nycklar tysta och bekväma att bära. Du kan lägga till upp till 14 nycklar till dina befintliga nycklar och skapa ditt eget multiverktyg med vårt breda utbud av miniverktyg. Det uppladdningsbara batteriet räcker i upp till 30 dagar och en batterinivåindikator i Find My-appen gör det enkelt att veta när det är dags att ladda om. KeySmart iPro inkluderar en ögla för att fästa din biltelefon, en flasköppnare, en laddningskabel och en ljus LED-ficklampa som hjälper dig att hitta nyckelhålet på natten.

Mer information
Storlek 99 x 19 x 16 mm
EAN 810024053605
Write Your Own Review
Du recenserar:KeySmart iPro - Nyckelhållare med Apple Find My Tracker
Your Rating
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!