Fri frakt vid köp över 500 kr, annars 29 kr 90 dagars öppet köp

Troika Reisebüro Resefodral organiser plånbok

SKU
TRV55
I lager
239,00 kr
-
+
Översikt
  • Organiser för det mobila kontoret eller som reseplånbok.
  • Smart bred elastisk rem, smart för att fästa resefodralet till ditt handbagage, vagn, anteckningsbok eller surfplatta.
  • De fem smarta fickorna är utformade för resedokument, biljetter, boardingkort, kredit- och visitkort och pass.
  • Det stora elastiska fickan har plats för mobiltelefon upp till 5,5".
  • Ett yttre fack och två pennhållare.
  • Fodralet är gjord av bekväm, hållbar polyester.

Bli välorganiserad med denna resedokumenthållare, används som en organiser för det mobila kontoret eller som reseplånbok. Reisebüro resefodral säkerställer att alla dina viktiga dokument, kort, boardingkort och biljetter är välorganiserade på en plats och fodralet har även en smart ficka för mobilen när du är på språng.

Skapa ordning och reda på dina affärsresor med detta här organiserade fodralet, med sina 5 inre fack för pass kan detta praktiska fodral användas som reseplånbok för hela familjen. Med en smart bred elastisk rem kan du enkelt fästa resefodralet till ditt handbagage, vagn, anteckningsbok eller surfplatta. Finns i flera färger för både män och kvinnor.

De fem smarta fickorna är utformade för resedokument, biljetter, boardingkort, kredit- och visitkort och pass. Det stora elastiska fickan har plats för mobiltelefon upp till 5,5", allt på ett ställe. Som en extra funktion finns det ett yttre fack och två pennhållare, perfekt för att fylla i formulär och notera. Organiser fodralet är gjord av bekväm, hållbar polyester.

Mer information
Storlek 180 x 117 x 10 mm
Model Reseplånbok, Stor
Material Textil
RFID-Safe Nej
Write Your Own Review
Du recenserar:Troika Reisebüro Resefodral organiser plånbok
Your Rating