SmartCard med Apple Find my Spårning

SmartCard med Apple Find my Spårning

Hemleverans 49kr 90 dagars öppet köp

KeySmart iPro - Nyckelhållare med Apple Find My Tracker

KeySmart iPro - Nyckelhållare med Apple Find My Tracker

KeySmart Pro Nyckehållare med Tile™ Tracker spårning, Svart

KeySmart Pro Nyckehållare med Tile™ Tracker spårning, Svart

SmartCard med Apple Find my Spårning

479,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
KS500-BLK
  • Tappa aldrig din plånbok igen: Med Apples Find My-funktion kan du hitta ditt SmartCard på en karta, oavsett om det är nära hemmet eller långt borta. Få proaktiva aviseringar på din iPhone för att förhindra att du lämnar din plånbok bakom dig.
  • Ring din plånbok: Har du tappat bort din plånbok? Inga problem! Du kan ringa din plånbok direkt från din iPhone, vilket gör den lättare att hitta.
  • Uppladdningsbart och miljövänligt: Till skillnad från andra produkter som dör efter 2-2,5 år erbjuder SmartCard en överlägsen användarupplevelse med sin uppladdningsbara funktion. Det är det enda trådlösa laddningskortet på marknaden, vilket gör det miljövänligt och hållbart.
  • Vattentät design: Med en IPX7 vattentät klassificering kan SmartCard sänkas helt ned i 3 fot vatten i 30 minuter. Det är mer än bara stänksäkert, det är helt vattentätt!
  • Lång batteritid: SmartCard räcker ett helt år på en enda laddning, vilket ger dig den bästa kundupplevelsen.

Tappa aldrig bort din plånbok igen! Med Apples Find My-funktion kan du hitta din plånbok med ditt SmartCard på en karta, oavsett om det är nära hemmet eller långt borta. Få proaktiva aviseringar på din iPhone för att förhindra att du lämnar din plånbok bakom dig.

Ring din plånbok: Har du tappat bort din plånbok? Inga problem! Du kan ringa din plånbok direkt från din iPhone, vilket gör den lättare att hitta.
Uppladdningsbart och miljövänligt: Till skillnad från andra produkter som dör efter 2-2,5 år erbjuder SmartCard en överlägsen användarupplevelse med sin uppladdningsbara funktion. Det är det enda trådlösa laddningskortet på marknaden, vilket gör det miljövänligt och hållbart.


Vattentät design: Med en IPX7 vattentät klassificering kan SmartCard sänkas helt ned i 3 fot vatten i 30 minuter. Det är mer än bara stänksäkert, det är helt vattentätt!
Bekvämt snoddfäste: Tappa aldrig bort ditt nyckelkort igen med den praktiska öglan.
Lång batteritid: SmartCard räcker ett helt år på en enda laddning, vilket ger dig den bästa kundupplevelsen.


Uppladdningsbar SmartCard-plånbok med Apple Hitta min app som lokaliserar din förlorade plånbok på en karta. Tappa aldrig din plånbok igen!

Nära hemmet eller långt borta. Oavsett om du lämnade din plånbok hemma eller i en främmande stad, arbetar Apple Find My App alltid för att hålla reda på din plånbok och hjälpa dig att hitta den igen med kartor och varningar.

Uppladdningsbart - SmartCard är det enda trådlösa laddningskortet på marknaden! Andra produkter kräver att du slänger produkten efter 2 år (ej laddningsbart batteri) eller bär runt på en speciell laddningskabel i ett år utan att tappa den. Smartcard är den absolut bästa kundupplevelsen. SmartCard räcker ett helt år på en enda laddning!

Tillgänglig augusti 2023

AVISERINGAR

Din iPhone förhindrar proaktivt att du tappar bort din plånbok.

SPELA ETT LJUD

Ring din plånbok när den tappas bort direkt från din iPhone.

Hitta på kartan

Se den senaste platsen för ditt SmartCard på en karta. När ditt föremål försvinner kan du hitta det på en karta med hjälp av kraften i Find My-nätverket.

UPPLADDNINGSBAR - TRÅDLÖS LADDNING

Överlägsen användarupplevelse, miljövänlig och långvarig.

(Konkurrerande produkter dör efter 2-2,5 år och måste slängas eller kräver en anpassad laddningskabel)

VATTENTÄT IPX7

Kan sänkas helt ned i 3 fot vatten i 30 minuter

(Konkurrerande produkter är IPX5 "Stänksäker")

Mer information
EAN 810024054329
Write Your Own Review
Du recenserar:SmartCard med Apple Find my Spårning
Your Rating