Plånboksbutiken.se betalning och information

 

Bekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din beställning. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med kundtjänst.


Betalningsalternativ 

Kortbetalning
Vi accepterar för närvarande VISA, Mastercard Kreditkortsbetalning hanteras via vår betalnignspartner Stripe för att garantera snabb och säker betalning.
För dig med Paypal konto kan Kortbetalning även ske via Paypal.

Faktura

I samarbete med Collector Bank AB erbjuder vi faktura och delbetalning. När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller dela upp betalningen i mindre delar. Fakturan förfaller inom 30 dagar. En aviavgift på 19 kronor tillkommer.
Du kan endast beställa till din folkbokföringsadress när du väljer faktura eller delbetalning och du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället. När du fått fakturan kan du välja att delbetala upp till 12 månader genom att betala in det lägsta belopp som är angivet på fakturan. Vid delbetalning tillkommer en ränta på 19,2% per år
En mindre kreditprövning görs som i vissa fall vilket innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.
För att se fullständiga villkor för Collectors faktura se länkarna nedan:

Allmänna villkor för faktura och kontokredit
Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation

Transport
Om varan skadas eller kommer bort under transport till kund är Planboksbutiken betalningsansvarig.
Du måste dock meddela vår kundtjänst inom 30 dagar.
Om varan skadas eller kommer bort då du returnerar till oss, är du betalningsansvarig.

Får vi tillbaka paket som inte lösts ut från Posten, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga kostnader som uppstår i samband med en sådan retur.

Ångerrätt
Du har rätt att returnera beställda felfria varor. Meddelande om detta ska lämnas isenast inom 30 dagar från leverans. Meddelandet skall ske per e-post till eller brev till oss.

Meddelandet skall innehålla följande information;
1) ordernummer
2) fakturanummer samt
3) namn elller artikelnummer på den/de produkter som du vill returnera.
 
De returnerade varorna skall vara i oanvänt och oskadat skick i originalförpackning. (Plombering eller skyddsplast får ej vara bruten). Returnera varan tillsammans med fakturan (eller en kopia av denna). Glöm inte att fylla i orsaken till returen på fakturan eller dess baksida. Du måste själv bekosta returporto. Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav.

Reklamation & retur 
Plånboksbutiken.se följer Konsumentverkets rekommendationer.

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta kundtjänst så snart som möjligt, dock senast inom 30 dagar. Vi tar emot felanmälan och sänder dig en förfrankerad returetikett. Skicka tillbaka varan i det skick som den mottogs åtföljd av en skade- eller felanmälan, så får du en felfri respektive rätt vara. Den fellevererade varan skall vara i oanvänt och oskadat skick i originalförpackning. (Plombering eller skyddsplast får inte vara bruten).

OBS! Innan du returnerar en defekt/ fellevererad vara måste du kontakta kundtjänst för att få reklamationen godkänd. 
 
Produktgarantier
För garantier på en köpt vara gäller som minst Svensk konsumentköplag.