A. Eriksson Plånbok Flower Aida

A. Eriksson Plånbok Flower Aida

Fri frakt vid köp över 599 kr 90 dagars öppet köp

A. Eriksson Mini Zip Plånbok Högsar Helli

A. Eriksson Mini Zip Plånbok Högsar Helli

A. Eriksson Plånbok Flower Aida

Från 459,00 kr
Tillgänglighet: I lager
Endast %1 kvar
SKU
145-668
  • 14 kortplatser, inklusive en stor kortplats med fönster för körkort.
  • Inkluderar ett sedelfack och ett tvådelat rymligt myntfack med dragkedja.
  • Tillverkad av äkta läder, vilket garanterar hållbarhet och lång livslängd.
  • Kompakt storlek på 14 x 9,5 cm, perfekt för daglig användning eller när du är på språng.
  • Stilfull design från Finland som ger en unik touch, vilket gör den till ett framstående tillbehör.

Detta plånbok har en fantastisk design från Finland som visar landets unika känsla för stil och hantverk. De vackra rosutskrifterna ger en touch av elegans och kvinnlighet till plånbokens övergripande utseende. Den är tillverkad av högkvalitativt läder, vilket garanterar hållbarhet och lång livslängd.

Inuti plånboken hittar du upp till 14 kortplatser, vilket ger gott om utrymme för alla dina viktiga kort. Det finns också en stor kortplats med ett fönster, perfekt för att förvara ditt körkort eller ID-kort. Dessutom finns det flera andra platser tillgängliga för att organisera dina kort och hålla dem lättillgängliga.

Plånboken inkluderar också en sedelficka, vilket gör att du kan förvara dina pengar på ett snyggt sätt. På baksidan av plånboken finns det en rymlig myntficka med dragkedja i två delar. Detta ger en säker och bekväm plats att förvara dina lösa pengar, vilket säkerställer att de inte går förlorade eller hamnar på fel ställe.

Med dimensioner på 14 x 9,5 cm är denna plånbok kompakt och lätt att bära med sig. Den passar bekvämt i handen eller fickan, vilket gör den idealisk för daglig användning eller när du är på språng. Den snap-flap-stängningen ser till att dina tillhörigheter hålls säkert på plats och ger dig lugn och ro.

Sammanfattningsvis är denna mångsidiga läderplånbok med vackra rosutskrifter inte bara funktionell utan också stilfull. Dess finska design ger en unik touch och gör den till ett utmärkt tillbehör. Oavsett om du springer ärenden eller ska ut på stan en kväll.

Mer information
Storlek 140 × 30 × 100 mm
Model RFID säker
Material Äkta skinn
Antal separata kortplatser 14
RFID-Safe Nej
Write Your Own Review
Du recenserar:A. Eriksson Plånbok Flower Aida
Your Rating